HOME FORUM KLUB KONTAKT
HI-FI KUĆNO KINO HOW TO VAŠ HI-FI INTERVIEW NOVOSTI PREPORUKA OGLASNIK  

Audiofil - feel the sound - Dani otvorenih vrata
Dani otvorenih vrata

Slovenska tvrtka Intek, održat će prezentaciju noviteta iz programa Shunyata Research, dobitnika prestižnih TAS Editor`s Choice Avards 2013 nagrada i to za devet proizvoda, te zvučničkih kutija QM10two i Guru Junior švedskog Guru Audio čija je glavna odlika smještaj blizu ili na zidove a da se pri tome izvuče maksimum kvalitete reproduciranog materijala.
Ostatak sustava činit će uređaji iz porodice Musical Fidelity. Glavna misija ove manifestacije je sastavljanje cijenom pristupačnog sustava koji je dizajnerski i inženjerski prilagođen različitim interijerima ali naravno, pazeći pri tome da se slušatelju pruži maksimum glazbenog zadovoljstva.
Ako ste još uvijek neodlučni da prošetate do Ljubljane i posjetite ovaj Hi-Fi događaj, možda će vas zanimati da je osim službenog programa najavljena audio radionica te velika ponuda glazbenih nosača zvuka po promotivnim cijenama od 10 Eur.

Prezentacija če se održati 14. i 15. lipnja od 10 pa sve do 18 sati, na adresi Njegoševa cesta 23, Ljubljana dok je ulaz, naravno besplatan.

Više informacija na stranicama organizatora www.intek.si
Postavljeno 11.6.2013.

Audiofil - feel the sound - Dani otvorenih vrata Audiofil - feel the sound - Onkyo ES-HF300 i ES-FC300
Onkyo ES-HF300 i ES-FC300

Iako može izgledati čudno, istina je da Onkyo u svojem programu do ove godine nije imao slušalice. To se promijenilo od početka 2013. godine. Na samom njezinom početku, na najvećem svjetskom sajmu audioopreme, CES-u u Las Vegasu, tvrtka je predstavila novu kategoriju proizvoda – slušalice. Zašto je tomu tako nije teško zaključiti kad se pogleda oko sebe. Ogroman broj mladih ljudi diljem planeta hoda, vozi se biciklima, rola, trči... sa slušalicama na glavi. Kvalitetni i praktični izvori zvuka kakvi su danas pametni telefoni jednostavno zahtijevaju i kvalitetne slušalice. A Onkyo uistinu ima posadu koja je u stanju dizajnirati slušalice koje će moći zadovoljiti dva osnovna kriterija da bi bile tražene i prodavane – vrhunsku kvalitetu i umjerenu cijenu.Kvalitetna istraživanja i razvoj rezultirali su slušalicama u kojima su korišteni vrhunski materijali – poput titanija za membrane zvučničkih jedinica – čime je osigurana vrhunska reprodukcija svih elemenata zvuka, od čistoće do dinamike.
Trenutno su u ponudi dva modela, ES-HF300 i ES-FC300. Obadva su zatvorena, sklopiva i imaju odvojive kabele. Model ES-HF300 ima audiofilski kabel s 6N bakrenim vodičima bez primjese kisika. Vodiči su prozirnom elastomeru koji omogućava veliku savitljivost i na minimum smanjuje buku koja se javlja zbog kontakta tijela i kabela. Pozlaćeni MMCX priključci i mini-stereo priključak logički su pokazatelji visokog standarda ovih slušalica.
U ovim slušalicama su dvije zvučničke jedinice s titanijskim membranama promjera 40 mm koje jamče iznimno čist zvuk u srednjem i visokom dijelu spektra, dok jedinstveno dizajnirano kućište po bas refleks načelu osigurava upečatljivo dubok odziv u bas području. Kućište jedinica je aluminijsko, a od istog materijala je i nosač.ES-FC300 model dostupam je u tri izvedbe: crnoj s crvenim kabelom, bijeloj s bijelim kabelom i ljubičastoj s ljubičastim kabelom. I ovdje elastomerski kabeli u kojima su kvalitetni bakreni vodiči eliminirajiu šumove koji se javljaju zbog kontakta s tijelom tijekom hodanja, trčanja, vožnje... S obzirom da su kabeli odvojivi i prodaju se i pojedinačno, moguća su i unaprijđenja zvuka nabavkom kvalitetnijih kabela.
Onkyo najavljuje skori izlazak i dvaju mini slušalica za uho, IE-HF300 i IE-FC300. I njihova će kućišta biti aluminijska i imat će jedinice s membranom promjera 14.3 mm. Prvi model imat će audiofilski kabel sa 6N bakrenim vodičima dok će u drugom kabel biti standardan, isti kao onaj na slabijim modelima zatvorenih slušalica.
U razvoju je i ozbiljan program za ekvalizaciju zvuka u slušalicama koji će omogućiti podešavanje zvuka s pametnih telefona i tableta po ukusu korisnika.

Info: www.audiocinema-art.hr
Postavljeno 10.6.2013.

Audiofil - feel the sound - Onkyo ES-HF300 i ES-FC300 Audiofil - feel the sound - Audio Dream i Sigma Audio Koncept prezentacija
Audio Dream i Sigma Audio Koncept prezentacija

Poštovani ljubitelji dobroga zvuka, glazbe i audiofili, posebno iz Rijeke i okolice, ali i iz svih ostalih krajeva, sa zadovoljstvom Vas pozivamo na prezentaciju visoko-kvalitetne audio opreme koju će demonstrirati tvrtke Audio Dream i Sigma Audio Koncept iz vlastitog distributerskog programa u suradnji sa svojim domaćinom – salonom namještaja i audio opreme Cadoro iz Rijeke. Audio Dream tako će predstaviti sustav čiji će analogni izvor biti Gramofon Rega RP6 gramofon sa RB303 ručkom i Benz Micro Silver zvučnicom, te Phono Seven gramofonskim pretpojačalom iz domaće Krklec produkcije, a digitalni King Rex UD384 Hi-Res DA pretvarač sa baterijskim U-Power napajanjem. Integrirano pojačalo Gryphon Diablo pogoniti će PMC IB2SE zvučnike.Sigma Audio Koncept prezentirati će sustav koji će činiti jedinstveni Gradient Helsinki 1.5 zvučnici, Micromega IA 400 integrirano pojačalo, te kao digitalni izvori univerzalni player Oppo BDP-105EU i veliki hit Micromega MyDAC sa pratećim računalom.

Druženje zakazujemo za petak, 07.06.2013. od 17 sati pa na dalje u već poznatim prostorima salona namještaja i audio opreme Cadoro na adresi Stanka Frankovića 9 u Rijeci. Iskreneo se veselimo Vašem dolasku, druženju i uživanju u glazbi reproduciranoj putem kvalitetnih HiFi audio sustava.


Info:
www.cadoro-rijeka.com
www.audiodream.hr
www.sigma-audiokoncept.hr
Postavljeno 2.6.2013.

Audiofil - feel the sound - Audio Dream i Sigma Audio Koncept prezentacija
Arhiva  Page:   << Prev   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20  21  22   23   24   25   26   27   28   Next >>

 NOVO U FORUMU

 Forum: Audiofil.net Klub
  Klub 21.05.'16 Dynaudio...

 Forum: Retro Audio
  Kazetofoni

 Forum: HIFI komponente ...
  Dobre SH prilike

 Forum: Računala i audio
  Dugački USB kabel do DAC-a

 Forum: Retro Audio
  Sansui kutak

 Forum: CD i ostali mediji
  Nova muzička izdanja

 Forum: Uradi sam
  Iskra wide range

 Forum: CD i ostali mediji
  Vratio se gramafon

 Forum: Kućno kino - komponente
  Aktivni subwoofer od auto su...


NOVI ČLANOVI FORUMA

 Lendov_x
 petarst
 bari
 Kiki88
 casper40
 CDEFG
 mplolz