Novosti


Rotary Audio - dCS prezentacija - Audiofil - feel the sound

Rotary Audio - dCS prezentacija

Rotary Audio i službeno postaje zastupnikom za dCS sudio. Da to ne bi bilo samo slovo na papiru, Rotary Audio će 6 i 7.4 upriličiti prezentaciju kakvu smo dugo priželjkivali u našem gradu. Tako ćemo ove lijepe proljetne dane začiniti druženjem uz nekoliko vrhunskih sustava čije će zvijezde biti perjanica iz dCS ponude. Prilika za usporedbu uređaje iz serije Vivaldi, Rossini i Debussy se ne propušta.


dCS Vivaldi


Top serija iz dCS ponude. Dizajniran je da objedini kompetan digitalni sustav a čine ga DAC, Upsampler, CD/SACD Transpot i Master Clock. Vivaldi je sustav u kojem jednostavno nema mjesta za kompromise u digitalnoj reprodukciji


dCS Rossini


Sustav sačinjavaju, Rossini player, Dac i Clock. Odlike sustava su UPnP povezivost i strimanje glazbe uz dodatak vrhunskog CD transporta.


dCS Debussy


Iako sustav čini samo jedna komponenta, nemojte zaboraviti da je zbog svoje unikatne konstrukcije bazirane na dCS Ring DAC™, tehnologiji i jedinstvenom pristupu u dekodiranju digitalnih materijala, Debussy DAC dobio toliko nagrada da konkurencija može samo zavidjeti.

6 i 7.4 Rottary Audio predstavit će nam vrhunske sustave čija je glavna misija beskompromisna obrada digitalnog signala. Kako daleko je otišla digitalna tehnologija i može li se sve to zajedno usporediti sa ponajboljim analognim izvorima provjerite sami.

Info: rotaryaudio.com


ONKYO predstavlja nove tehnologije - Audiofil - feel the sound

ONKYO predstavlja nove tehnologije

Multiroom tehnologija i bežično umrežavanje polako ali sigurno ulaze u naše domove, A kako bi nam olakšali i pojasnili svoj pristup tematici, Onkyo je oformio novi micro-site koji će vam objasniti najnovije multiroom i streaming tehnologije ugrađene u njihove uređaje kao što su DTS Play-Fi, Chromecast i FireConnect. Sve to zajedno upakirano pod nazivom Onkyo Next Generation Network Audio sustav.

Kako stvar funkcionira pogledajte na slijedećem videuInfo: chipoteka.hr

Bluesound – HiFi zvuk bežične generacije - Audiofil - feel the sound

Bluesound – HiFi zvuk bežične generacije

Bluesound je suvremeni bežični kućni audio sustav koji objedinjuje glazbu i najnaprednije tehnologije u cilju postizanja visokovjerne (HiFi) reprodukcije zvuka na način koji diktiraju trendovi života današnjice. Sustav omogućuje „streaming“ različitih glazbenih sadržaja (Internet radio, glazbene servise, glazbe pohranjene na USB memorijskim jedinicama, CD-a uz mogućnost „ripanja“ i pohrane, itd.) putem bežične mrežne infrastrukture kakva se danas praktično nalazi u svakom domu, poslovnom i inom prostoru.Osim toga predstavlja i idealnu „multiroom“/multizonsku opciju nudeći integraciju čak do 34 svoje jedinice koje u perfektnoj sinkronizaciji mogu simultano reproducirati različite glazbene sadržaje. Da bi sve funkcioniralo besprijekorno zadužen je patentirani sofisticirani BluOS operativni sustav kojim se na krajnje jednostavan i intuitivan način upravlja putem instalirane programske aplikacije (App). Podržana je reprodukcija i visokorazlučivih (HiRes) audio zapisa sve do 192 kHz/24 bit formata što će posebno razveseliti čak i najzahtjevnije audiofile. Uz najviši mogući stupanj pouzdanosti i stabilnosti, Bluesound sustav krasi i do sada nezamisliva kvaliteta zvuka u ovoj kategoriji, što ne čudi imali se u vidu da su neke od uspješnih tehnologija posuđene od renomiranih sestrinskih tvrtki NAD (elektronika) i PSB (zvučnici).Bluesound se od ove godine nalazi u distribuciji tvrtke Sigma Audio Koncept. Sustav je postavljen u „showroomu“ tvrtke (Jačkovina 37, Zagreb) i spreman je za demonstraciju na koju ste pozvani (u radnom vremenu showrooma ili prema dogovoru), kako bi se uvjerili u njegovu nenadmašnu kvalitetu kada se radi o bežičnim kućnim audio sustavima.Više informacija o samom Bluesound sustavu i njegovim komponentama može se pronaći na službenim web stranicama proizvođača i distributera:

www.bluesound.com/en-eu/

www.sigma-audiokoncept.hr/


Arhiva stranica:   << Prev   1   2   3   4   5   6   7   8   9  10  11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   Next >>

NOVO U FORUMU

Zadnjih 8 postova
Forum: Live
- Najave koncerata i festivala
Forum: CD i ostali mediji
- Electronica ...
Forum: Audio komponente
- Audio u spavaćoj sobi
Forum: Prostorna akustika
- Apparatus Room
Forum: Audio komponente
- Kablovi za aktivu
Forum: Audio komponente
- PRO-JECT ELEMENTAL vs DENON DP-300 F
Forum: CD i ostali mediji
- Što slušate?
Forum: Audio komponente
- Acoustic Preference

UPRAVO SE ČITA


NuForce CDP-8
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: CD Player
napisao: žac
Sumić - Black Hole 27
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: Interkonekcijski kabel
napisao: Baxa
Sonus Art u novom prostoru
Tip članka: Ostalo
Kategorija: Reportaža
napisao: žac
M2TECH hiFace Evo
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: USB to S/PDIF konverter
napisao: dM
KEF Q500
Tip članka: RECENZIJA
Kategorija: Zvučničke kutije
napisao: Nenad Grakalić

GLAZBENA PREPORUKA

John Coltrane - The Complete 1961 Village Vanguard
Jazz

Miles Davis - Kind Of Blue
Jazz

Albert King with Stevie Ray Vaughan - In Session
Blues