Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Sith
Senior Member
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2006 u 08:59 |
Kako rekoše ljudi  ...
John Lee Hooker, B.B. King, Buddy Guy, J.J. Cale...
Nem'eš falit....
|
I am Jeremiah Dixon,
I am a Geordie boy...
|
 |
Kalle242
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2006 u 09:16 |
A Foetus ili Tom Waits možda... i to je blues... ali malo drugačiji
|
 |
markone
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2006 u 09:25 |
Tom Waits!
|
 |
altair
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2006 u 09:26 |
... Keb'Mo, Robert Cray ... lista je dugacka ... ali, postovani forumski kolega Aquarius je u pravu. 'Ajmo se koncentrirati na pojedini album i napisati nesto o tome zasto bas njega izdvajamo od ostalih autorovih radova.
Makar koja rijec ... Nismo glazbeni kriticari, ne mora to biti recenzija albuma, samo da se daju natruhe sto taj album izdvaja ili sto na njemu odskace kvalitetom ...
Editirao altair - 16.studeni.2006 u 09:33
|
 |
Joby
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2006 u 10:36 |
altair napisao:
... Keb'Mo, Robert Cray ... lista je dugacka ... ali, postovani forumski kolega Aquarius je u pravu. 'Ajmo se koncentrirati na pojedini album i napisati nesto o tome zasto bas njega izdvajamo od ostalih autorovih radova.
Makar koja rijec ... Nismo glazbeni kriticari, ne mora to biti recenzija albuma, samo da se daju natruhe sto taj album izdvaja ili sto na njemu odskace kvalitetom ...
|
To sam ja odavno napisao, ali mi se ne da stalno ponavljat ljepiocima sličica.
Treba navesti barem nešto što ljepioca tjera na lupkanje nogom, iako si jednom tvrdio da je pričanje o glazbi kao plesanje na arhitekturu. Vidim da ipak nije tako. O glazbi se može pričati više nego o nogometu.
|
 |
altair
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2006 u 10:49 |
Joby napisao:
To sam ja odavno napisao, ali mi se ne da stalno ponavljat ljepiocima sličica.
Treba navesti barem nešto što ljepioca tjera na lupkanje nogom, iako si jednom tvrdio da je pričanje o glazbi kao plesanje na arhitekturu. Vidim da ipak nije tako. O glazbi se može pričati više nego o nogometu. |
Ne spominji mi nogomet ... jucer sam zaboravio na tekmu. Vidio samo zadnji gol ...  Ma da, podrzavam tvoju i Aquinu inicijativu da ne ljepimo slicice u CD temama ... Sto veli Aqua, na nekim se omtima niti ne vidi koji je album u igri ...  I sam sam se zanio u jednom trenutku ... nechu vishe  Osobno bih volio vidjeti neku raspravu koji se album nekog izvodjaca vise svidja i zasto. Kad smo drljali po 80-ima sjecam se da sam s nekim imao raspravu oko prva dva albuma Duran Durana ... pa, ako se o njima da raspravljati, sto da kazemo o Claptonu ili JJ Caleu ... Btw, ona pjesma "Down in Mississipi" od Terry Evansa ... to moram cuti na bar cetvrt kW ... fakat pravi delta blues ...  Super preporuka ... Index cupkanja nogom: 10/10.
|
 |
markone
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2006 u 11:34 |
ERic Bibb,Spirit and the Blues
Meni jedan od dražih uradaka ovog blues majstora (mada je njegov svaki album posebna priča). Skupio frajer ekipu, sjeli u krug i snimili album. Ubiti to je live svirka bez publike. Izvrsna kombinacija bluesa, gospela, bluegrassa. Tradicionalne pjesme i instrumenti, duhovne i folk pjesme. 
Tko voli akustične instrumente, bogate back vokale i odličnu atmosferu. (plus album je snimljen za opus tak da je snimka savršena, mada kod mene obican cd format na tom SCADu zvuči lošije nego npr. ericov album snimljen za telarc)
Moja preporuka, nabaviti sve njegove albume. ja sam vec krenuo
|
 |
JANZI
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2006 u 11:36 |
Blue StreakLuther Allison
ploča puna energije i doličnih solaža, komadi teku, ko potočiči jedan u drugog .... cupkanje na kvadrat !!!! 
|
''You can hear a lot by listening !!''
|
 |
JANZI
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.studeni.2006 u 11:37 |
nije doličnih, nego odličnih !!! sorry !!!!
|
''You can hear a lot by listening !!''
|
 |
Robby
Groupie
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.studeni.2006 u 17:14 |