Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
dioklecijan
Banned
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Tema: Što radim ovih dana Objavljeno: 23.lipanj.2006 u 21:21 |
Voli bih kada bismo u jednoj temi postali slike onoga što trenutno radimo, smatram da bismo tako imali na jednom mjestu pregršt dobrih ideja....
|
 |
dioklecijan
Banned
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.lipanj.2006 u 21:27 |
Evo da počnem prvi:
Ovih dana konačno sam uhvatio pet minuta vremena da se uhvatim boraomeginog ampa Techno kojeg sam započeo još prije nove godine.
U konačnosti će to biti intergitano pojačalo, a ovo što vidite je izlazni dio i napajanje za njega. Sheme imate na Borinim stranicama. Nadam se da će za desetak dana ovaj dio i proraditi. Inače trafoi su po 200 VA / 29-0-29 V. Sve je dual mono, elektroliti su 20 000 mF po grani itd.
Evo foto:
Manja rezolucija
Editirao dioklecijan - 23.lipanj.2006 u 21:31
|
 |
b.u.b.
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.lipanj.2006 u 21:33 |
evo ja cistim konektore a sin srediva mirnu struju...
b.u.b.
|
"If it ain't one thing it's a motherf**kin nother."
-Snoop Dogg
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.lipanj.2006 u 21:43 |
b.u.b. napisao:
evo ja cistim konektore a sin srediva mirnu struju...
b.u.b. |
Dobro je.Sva sreća da nije obrnuto.
|
|
 |
robot
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.lipanj.2006 u 21:53 |
dioklecijan napisao:
Evo da poènem prvi:
Ovih dana konaèno sam uhvatio pet minuta vremena da se uhvatim boraomeginog ampa Techno kojeg sam zapoèeo još prije nove godine.
U konaènosti æe to biti intergitano pojaèalo, a ovo što vidite je izlazni dio i napajanje za njega. Sheme imate na Borinim stranicama. Nadam se da æe za desetak dana ovaj dio i proraditi. Inaèe trafoi su po 200 VA / 29-0-29 V. Sve je dual mono, elektroliti su 20 000 mF po grani itd.
Evo foto:
Manja rezolucija
|
Čestitka, ni bryston ga se nebi postidio, elektroliti su Vishay?
|
 |
dioklecijan
Banned
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.lipanj.2006 u 21:58 |
Svi plavi (elektroliti i maleni MKT) su BC components. Ma oni su ionako kupili sve firme tako da tko zna tko ih proizvodi. Inače nabavio sam dosta ovih BC, imam nešto manjih Panasonica i još manjih Rubycona. Za nezahtjevne detalje tu je uvijek Elna. Mali crveni su Wima.
Moja preporuka za BC. Odnos cijena / kvaliteta je nenadmašan. U zadnje vrijeme svi ih stavljaju. Polipropileni su Audyn-cap.
Editirao dioklecijan - 23.lipanj.2006 u 22:02
|
 |
zook
Hiperaktivan
mrzitelj malih skakutavaca
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.lipanj.2006 u 22:02 |
Jest da je 100% offtopic, pogrešan forum,ali nisam mogao izdržati : Original Rocky Mountain iz 1989, ide se na kompletnu restauraciju, računam da će mi trebati najmanje 1 godina dok posakupljam sve potrebne, originalne dijelove. Evo ja ću stavit sliku pa nek me brišu, morao sam...
|
đez je limunada
|
 |
Aquarius
Hiperaktivan
Mr. Twitter
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.lipanj.2006 u 22:04 |
|
 |
zook
Hiperaktivan
mrzitelj malih skakutavaca
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.lipanj.2006 u 22:08 |
dioklecijan napisao:
Svi plavi (elektroliti i maleni MKT) su BC components. Ma oni su ionako kupili sve firme tako da tko zna tko ih proizvodi. Inače nabavio sam dosta ovih BC, imam nešto manjih Panasonica i još manjih Rubycona. Za nezahtjevne detalje tu je uvijek Elna. Mali crveni su Wima.
Moja preporuka za BC. Odnos cijena / kvaliteta je nenadmašan. U zadnje vrijeme svi ih stavljaju. Polipropileni su Audyn-cap. |
BC Components (bivši Philips) elektroliti se i dalje proizvode u Nizozemskoj, kvaliteta made in Europe zagarantirana
|
đez je limunada
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.lipanj.2006 u 22:09 |
I ja radim i pitam se kad stignem.Što se mora nije teško. Dovršavam(već mjesecima)cijevni preamp za prijatelja iz Čakovca.Fale još samo kutijice od orahovine i neko limovlje.I malo volje.To je klon Conrad-johnson preampa.Line stage je od PV12,a phono od PV3.Uskoro ću ga prikazati u cijelosti.
Dovršavam još nešto.To je projekt samogradnje CD plejera započet prije više od dvije godine.Puno eksperimentiranja s napajanjima,DAC-ovima,clock-ovima...Bezbroj radnih sati,no nazire se kraj.Uspio sam nabaviti AD1865N-J DAC(tnx Bobane)koji će se skrasiti u njedrima ovoga monstruma od 15-estak kila za čiju elektroopskrbu se brine 6 trafoa i veći broj Jung-ova.Već sam ga naslikavao na forumu,ali sad će biti gotov pa ću radost podijeliti s vama.Nema veze što svira kao grem s mjedenom trubom.
I još nešto.Doista sam svjestan toga da trebam naučiti lupati dobre fotke.Potrudit ću se jer ovo nema smisla.Mislim,kad već pokazujem donje rublje. 
|
|
 |