Moje iskustvo je zanemarivo naspram većine ekipe na forumu, ali eto, i sam sam se tijekom godine poprilično informirao i napikirao neke stvari.
Postoji osnovne dvije skupine korisnika sa različitim pogledima po pitanju kvalitete. Jedna skupina preferira
provjerene "starije/rabljene" komponente (u kategoriji pojačala recimo) iz vremena dok brendiranje i public relations

nisu bili toliko upečatljivi.
Prva skupina percipira kako omjer kvalitete i cijene ide drastično u njihovu korist, naspram druge skupine koja vjeruje da su novije tehnologije donijele zvuku to nešto što opravdava veću cijenu, a ne može se osjetiti/čuti u starijim komponentama. Ove stvari su diskutabilne (iako sam osobno uvjerenja kako prva skupina ima tehnički potkovanije argumente).
Pošto prvi put uzimaš neko pojačalo i zvučnike, a kvaliteta ovog tvog geminija i nije neka, možda nema smisla trošiti pretjerano, pogotovo što se tek upoznaješ sa tematikom i mogućnostima.
Recimo, što se tiče pojačala, ovakav jedan primjerak (oglas je istekao ali možda je još dostupno) bi po meni bio dobar i zahvalan pick:
Za zvučnike se nebi štel mešat...ali izborom nekog rabljenog pojačala kao primjer iz mog link,a ostaje ti više para za bolje zvučnike. Kod zvučnika je dosta drugačija priča nego ovaj moj opis dvije skupine ljudi po pitanju drugih komponenti (pojačalo, predpojačalo, itd..)
EDIT: I da, kao što je Glava spomenuo problematiku 50 kvadrata prostora, možda je bolji izbor slušanja u uredu (za početak) ...jer je to zahvalnija kvadratura za ove početke (barem je to moje mišljenje)
Editirao Darco - 05.studeni.2020 u 13:11