amigo napisao:
Oba puta sam došao na šalter i ispunio neke papire, a novac mi je kasnije uplaćen. Vjerujem da je teže riješiti online, bolje je otići na šalter.
Mislim da je još uvijek naša pošta jedna od boljih. Pitajte Talijane što je rasulo. I mnoge druge koji su privatizirali poštu. |
Pa i odradjiva sam sve na salteru.... na salteru je ispunjenja potraznica, a i Prigovor famoznom povjerenstvu je poslan sa povratnicom (da imam opipljiv dokaz o primitku, a ne da mi opet kazu da se zagubilo).
Dakle, sveukupno sam do sada mora tri dokumenta ispuniti i poslati postom, potrosio dodatno vrijeme, dodatno novac (to naravno ne obracunavaju), ispao neozbiljan kod covjeka kojemu je hitno trebalo par tranzistora od mene... i evo proslo 60tak dana, a jos nema kraja svemu!
To kakva je talijanska posta, niti malo me ne tjesi... jer uredjene poste radu ko sat a takvih je velika vecina.... mogao bih o nasoj posti napisati teskta... ali ovaj primjer je zaista prevrsio svaku mjeru.
Pa iz traking linka je sve jasno ko dan da je neko u sustavi zas*a, i trebali su mi u roku sedam dana isplatiti novce za neizvrenu uslugu... ali ne, oni i dalje se naganjaju sa ispunjivanjem dokumenata, strasno!!!