Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Apparatus
Best of the Best
Krelle
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.veljača.2012 u 16:51 |
Jango Fett napisao:
Dobar je, pače vrhunski (po mom laičkom razumijevanju, ispravite me ako nije), ali j****a kad je netko kult ličnost ne bi ga zamijenio ni onaj koji je jednako dobar, ako ne i bolji od njega. Ljudi žele ono što pamte, a ne ono što je bolje ili dobro na svoj način. |
Ispravljamo te. Nije ni dobar, a kamo li što više. Dobar je za američkog idola u priči o lepim pevačima amaterima, prema sistemu svakog čuda 3 dana dosta. Govorimo u kontekstu vrhunskog pop-rock profesionalnog pjevanja gdje je Fredi bio neprikosnoveni kralj. I ostao. Ne radi se čak ni o kultu ličnosti koliko o tomu da bi zamjenski pjevač trebao biti suveren kroz nekoliko oktava, trebao bi moći stvarno pjevati poput zvijeri, uživo bez studijske pegle, s nešto svjetlijom osnovnom bojom glasa. A takvog očito nigdje nema.
|
|
 |
syss
Hiperaktivan
hedonist daltonist
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.veljača.2012 u 18:01 |
čisto slučajno naletio... evo budalaština i u našim prostorima.
ionizator cedeja za 5500kn
Editirao syss - 04.veljača.2012 u 18:02
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.veljača.2012 u 18:18 |
Fora je i onaj demagnetizator cedea. Opće je poznato kako je polimer poput polikarbonata izrazito magnetičan. Željezo, nikal i kobalt te legure, mala su djeca naspram plastike i koliko je tek ta magnetična.
|
|
 |
syss
Hiperaktivan
hedonist daltonist
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.veljača.2012 u 18:35 |
demagnetiziraš cedeje, upališ 7hz generator, namestiš u prostoru optimalno dva difuzora i povučeš dve lajne bijelog.
tim redoslijedom za audio nirvanu :)
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.veljača.2012 u 20:02 |
Ili bolje najprije posaugat dvije lajne. Puno je jeftinije.
|
|
 |
syss
Hiperaktivan
hedonist daltonist
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.veljača.2012 u 20:03 |
onda se gubi čar budalaština... ti isto sad
|
 |
baxa
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.veljača.2012 u 22:20 |
Nažalost imam toliko godina da se dobro sjećam posprdnih ismijavanja kada su se pojavili prvi interkonekti za koje se tvrdilo da doprinose kvaliteti zvuka, zatim ismijavanje šiljaka i polica, strujnih kablova, strujnih kondicionera pa rezonatori prostora itd.itd.
Meni su kao budalaštine ostale u sjećanju jedino glupe izjave onih koji to nikad nisu probali ni vidjeli ni potrudili se barem pročitat o tome ali su se posprdno izrugivali nečemu o čemu nemaju pojma
Iste te stvari objeručke su prihvatili nakon nekoliko godina kada su ih isprobali i uvjerili se da rade ili češće kad ih je netko drugi uvjerio da rade iako oni to nisu sami mogli čuti (što je tek prava budalaština)
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.veljača.2012 u 22:53 |
Jel to znači da buš si kupil demagnetizator plastike?
|
|
 |
baxa
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.veljača.2012 u 23:10 |
Apparatus napisao:
Jel to znači da buš si kupil demagnetizator plastike? |
Ako ću ga imati prilike isprobati i uvjerim se da postoje čujne razlike nabolje koje vrijede njegovu cijenu a ja imam pare svakako.
Do tada on mi djeluje neuvjerljivo ali mi isto tako djeluje zbog mog nedostatka znanja i linearni akcelerator u Cernu i crne rupe u svemiru i zakrivljenost prostora.
Nikad si nisam uzeo za pravo da ni o jednoj od navedenih stvari a o kojima ništa neznam i nisam sposoban sagledati ili u praksi iskusiti proglašavam budalaštinama .
Vele pametniji od mene da kad saznaš da ništa neznaš tvoje je znanje već bitno naraslo.
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.veljača.2012 u 23:18 |
Gle, za tebe ne znam, ali meni je savršeno jasno da demagnetizator plastike ne šljaka, bez da idem probat. Jesam samouki elektroničar, al o elektromagnetizmu znam toliko. Isto tako nikad nisam probao pluta li olovo pa mi je jasno da ne. Ne moram polugu olova platiti 2500kn kako bih to ustanovio, makar i ja imam novaca.
|
|
 |