HIFI I KUĆNO KINO I HOW TO I VAŠ HIFI I INTERVIEW I NOVOSTI I PREPORUKA I FORUM I RJEČNIK I OGLASNIK I KLUB I KONTAKT  

Audiofil - feel the sound - forum: Zvučnici za sobu 15 m2 za Marantz pojačalo
  Aktivne temeAktivne teme  Lista ČlanovaLista članova  PomoćPomoć  Chat Chat
  RegistracijaRegistracija  LoginLogin
HIFI komponente ...
 Audiofil - feel the sound - forum : HIFI : HIFI komponente ...
Message Icon Tema: Zvučnici za sobu 15 m2 za Marantz pojačalo Odgovori na post Otvori novu temu
<< Prošla stranica  od 7
Autor posta Poruka
Monét
HiperAktivan
HiperAktivan

Registriran: 12.rujan.2004
Online Status: Offline
Quote Monét Odgovoribullet Napisano: jučer u 17:57
Steta za AudioArt. Ne znam gdje je granica, koliko moras potrositi da se drugacije odnose prema kupcu. Ne bi ni ja kupio nesto na slijepo, barem ne zvucnike, to je najkriticnije. Steta za PSB :)
Preporuka da gledas onda MA, imam jako dobra iskustva, a i eto, na iznenadenje mene i mnogih, mozes ih dobiti na kucno slusanje. U tom slucaju idi za tim da im treba jaaaako dugo da prorade kako treba. ;)

A good system is about music to be respected.
IP IP Logged
Edison
HiperAktivan
HiperAktivan
PeaceMaker

Registriran: 24.travanj.2006
Quote Edison Odgovoribullet Napisano: jučer u 20:15
Postao Mirotvorac

no reci mi, bi li ti pristao na kupnju zvučnika koje si poslušao u HODNIKU dućana?
Ako si imalo pametan i držiš do sebe, siguran sam da ne bi.

Pojma nemam da li sam pametan, ali ovi oko mene kazu da jesam... nesto malo... . A do sebe drzim koliko mogu, ali ne previse...

Do sad sam s trgovcima imao razlicitih iskustava u vezi posudbe uredjaja na slusanje. Neki su mi izasli u susret i posudili opremu na slusanje, a neki nisu. Zahvalan sam onima koji su mi posudili, ali postujem i one koji nisu. To je njihovo pravo, a obrazloze da je to njihova politika. Kupio bih i od jednih i drugih. Ljudi prodaju, i imaju svoju politiku oko toga. Ne treba praviti dramu ako netko ne zeli nesto posuditi. Niti je obavezan, niti to mora raditi, a nije mu ni postupak nemoralan...

Svatko ce izabrati da li ce kupiti to i to od tog i tog trgovca. Ne treba se ogranicavati. Naravno, ako je netko bezobrazan i ponasa se ignorantski, tesko ce sto prodati na duze staze.

Jos jednom bih se zahvalio onima koji su mi omogucili da nesto od opreme poslusam, i pozdravio sve one koji nisu. Prvi izuzetno postujem, protiv drugih nemam nista i takodjer ih postujem.

Rezultat posudjivanja je da sam kupio pola od toga sto je bilo na probnom slusanju.

IP IP Logged
Edison
HiperAktivan
HiperAktivan
PeaceMaker

Registriran: 24.travanj.2006
Quote Edison Odgovoribullet Napisano: jučer u 20:16
Postao Apparatus

Pokušaj ih slagati ko sav narod, t.j. okrenuti hrptom prema zidu, a ne pljoštimice. Tako bi svaka baba znala zakrčiti cijeli zid i hvaliti se kak nema mjesta.

IP IP Logged
Mirotvorac
Senior Member
Senior Member

Registriran: 02.studeni.2008
Quote Mirotvorac Odgovoribullet Napisano: jučer u 21:48
Postao Monét

Steta za AudioArt. Ne znam gdje je granica, koliko moras potrositi da se drugacije odnose prema kupcu. Ne bi ni ja kupio nesto na slijepo, barem ne zvucnike, to je najkriticnije. Steta za PSB :)
Preporuka da gledas onda MA, imam jako dobra iskustva, a i eto, na iznenadenje mene i mnogih, mozes ih dobiti na kucno slusanje. U tom slucaju idi za tim da im treba jaaaako dugo da prorade kako treba. ;)

da, prava steta za PSB, vrlo obecavajuci zvuk ali stvarno bez probe nema sanse..a ti mali Image B6 su izgledali kao ruzno pace pored starijeg brata kraj kojeg je stajala ceduljica s cetiri devetke, brrr.. :-)
naravno tip je zaboravio spomenuti da su i oni na snizenju pa evo im malo nezasluzene reklame.

Za MA sam cuo da se dugo usviravaju, MA za 10 ojra nudi cd za usviravanje njihovih zvucnika..
I svakako cu jos poslusati Tangente - iako MA mora imati dublji bas (skoro 20cm prema 13 kod L6 ako sam dobro zapamtio), nekako mi se cini da bi Tangenti bolje sjeli u 15 kvadrata, no budemo poslusali. I to je onda to napokon. Za pocetak :-)

Mirotvorac
IP IP Logged
Snopes
Super Aktivan
Super Aktivan

Registriran: 05.kolovoz.2008
Quote Snopes Odgovoribullet Napisano: jučer u 22:17
Postao Edison

Postao Apparatus

<font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="2">Pokušaj ih slagati ko sav narod, t.j. okrenuti hrptom prema zidu, a ne pljoštimice. Tako bi svaka baba znala zakrčiti cijeli zid i hvaliti se kak nema mjesta.

Fakat, i meni nekad dođe da se valjam po podu od smijeha kad vidim slušaone nekih cijenjenih audiofila, sa nekoliko cda u zbirci, dok sam ja za manje od dvije godine dogurao do 700.

Post editirao Snopes - jučer u 22:18
IP IP Logged
<< Prošla stranica  od 7

Odgovori na post Otvori novu temu
Verzija za ispis Verzija za ispis

Skok na Forum
Vi ne možete stavljati nove teme
Vi ne možete odgovarati na teme
Vi ne možete brisati Vaše postove
Vi ne možete editirati Vaše postove
Vi ne možete raditi ankete
Vi ne možete glasati u anketama

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.02
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide

Ova stranica je generirana za 0.031 sekundi.

ZADNJIH 20 POSTOVA

Forum: CD i ostali mediji
 DVD koncerti

Forum: Uradi sam
 Što radim ovih dana
 Forum: Komponente, preporuke, pokude ...
 Pomoć oko odabira - početnik
 Visaton Alto I
 Forum: HIFI komponente ...
 Zvučnici za sobu 15 m2 za Ma...
 Audiofil.net projekt cijevno...
 Forum: Ostalo
 Kupnja gitare
 Forum: CD i ostali mediji
 Što slušate?