Postao Mirotvorac
no reci mi, bi li ti pristao na kupnju zvučnika koje si poslušao u HODNIKU dućana?
Ako si imalo pametan i držiš do sebe, siguran sam da ne bi.
Pojma nemam da li sam pametan, ali ovi oko mene kazu da jesam... nesto malo...

. A do sebe drzim koliko mogu, ali ne previse...
Do sad sam s trgovcima imao razlicitih iskustava u vezi posudbe uredjaja na slusanje. Neki su mi izasli u susret i posudili opremu na slusanje, a neki nisu. Zahvalan sam onima koji su mi posudili, ali postujem i one koji nisu. To je njihovo pravo, a obrazloze da je to njihova politika. Kupio bih i od jednih i drugih. Ljudi prodaju, i imaju svoju politiku oko toga. Ne treba praviti dramu ako netko ne zeli nesto posuditi. Niti je obavezan, niti to mora raditi, a nije mu ni postupak nemoralan...
Svatko ce izabrati da li ce kupiti to i to od tog i tog trgovca. Ne treba se ogranicavati. Naravno, ako je netko bezobrazan i ponasa se ignorantski, tesko ce sto prodati na duze staze.
Jos jednom bih se zahvalio onima koji su mi omogucili da nesto od opreme poslusam, i pozdravio sve one koji nisu. Prvi izuzetno postujem, protiv drugih nemam nista i takodjer ih postujem.
Rezultat posudjivanja je da sam kupio pola od toga sto je bilo na probnom slusanju.