| Autor posta |
Poruka |
Edison
HiperAktivan
PeaceMaker
Registriran: 24.travanj.2006
Online Status: Offline
|
 Napisano: 19.veljača.2010 u 21:09 |
Postao adrianZnam,ali se to i tamo zove 'Balkanska računica'  Super, ajd da smo poznati jos po necem, osim kao 'bure baruta'...
|
IP Logged |
|
dvv.
Hiper Aktivan
Registriran: 20.lipanj.2004
|
 Napisano: 19.veljača.2010 u 22:11 |
O čemu vas dvojica uopšte pričate? Znate li bar vi?
Ja nisam rekao plus, ja sam rekao ILI. Ne da prvo kupi jeftino pa posle da menja, već obrnuto, da NE KUPI jeftino, nego odmah ono pravo. Ne da prvo plati 5 eura po kondu, pa posle da menja i doplaćuje još 10 eura po kondu, ukupno 15 eura, već da odmah kupi one od 10 eura i završi jednom za svagda sa tom cenom ali i tim uređajem kako treba.
Koji deo ovoga vam nije jasan? Koji deo ovoga je ta neka vaša "balkanska računica", ma šta to bilo?
|
|
Edison
HiperAktivan
PeaceMaker
|
 Napisano: 19.veljača.2010 u 22:23 |
Postao dvv.O čemu vas dvojica uopšte pričate? Znate li bar vi?
Ja nisam rekao plus, ja sam rekao ILI. Ne da prvo kupi jeftino pa posle da menja, već obrnuto, da NE KUPI jeftino, nego odmah ono pravo. Ne da prvo plati 5 eura po kondu, pa posle da menja i doplaćuje još 10 eura po kondu, ukupno 15 eura, već da odmah kupi one od 10 eura i završi jednom za svagda sa tom cenom ali i tim uređajem kako treba.
Koji deo ovoga vam nije jasan? Koji deo ovoga je ta neka vaša "balkanska računica", ma šta to bilo? Hajde, dvv., pomislit cu da si izlapeo, a opce je poznato da (jos) nisi... kao ni ja (nadam se)...  Adrian je odgovorio na Matin poucno-duhoviti post "Tako je, Miki!!!!", ja na adrianov. Pogledaj proslu stranicu. I nemoj mi reci da sad prvi put cujes za 'balkansku racunicu'... to je ona koja na kraju ne ispadne dobra...
|
IP Logged |
|
adrian
HiperAktivan
Registriran: 04.siječanj.2004
|
 Napisano: 19.veljača.2010 u 23:09 |
Koji deo ovoga vam nije jasan? Koji deo ovoga je ta neka vaša "balkanska računica", ma šta to bilo? Kao što Edison reče,moj komentar je bio odgovor na Matin post.Poanta je da u Balkanskoj računici prvo platiš jeftinije da bi te poslije došlo skuplje(onih 15 umjesto 10 Eur). Znam da neki ljudi imaju kratak fitilj,ali je ovaj upaljen na pogrešan plamen  .
|
|
Mate
HiperAktivan
Registriran: 27.kolovoz.2007
|
 Napisano: 19.veljača.2010 u 23:18 |
Koji deo ovoga vam nije jasan? Koji deo ovoga je ta neka vaša "balkanska računica", ma šta to bilo?
ajde de-ve-ve jesi nasjeo.
U onoj 'odmornoj' temi si sa sjetom spominjao Dalmatince. Izgleda si zaboravio koliki smo mi zajebanti.
Pod hitno zaboravi Portorož i pravac Dalmacija na obnovu znanja.
|
IP Logged |
|
Edison
HiperAktivan
PeaceMaker
|
 Napisano: 19.veljača.2010 u 23:23 |
Ma pusti ga, Mate, u Portoroz. Poslje ce mu Dalmacija biti jos draza...
|
IP Logged |
|
Apparatus
HiperAktivan
Krelle
Registriran: 22.listopad.2005
|
 Napisano: 19.veljača.2010 u 23:30 |
Kamo ide? U Portorož? Prvo godinama odlazio k onim budaletinama Grkljanima umjesto na hrvatski Jadran, a sad opet oće u onaj wasteland od Portoroža ( )
Čudan neki turist taj naš Deveve.
|
|
dvv.
Hiper Aktivan
Registriran: 20.lipanj.2004
|
 Napisano: 20.veljača.2010 u 08:59 |
Što bi rekao Mendo Mendović, a ko je ovde dovoljno bajat setiće se Mende Mendovića i Slavice:
Unf, al' vam je fanzon. 
Što se računice tiče, možete pretpostaviti šta o njoj mislim. Lik se prvo istroši na delovima, pa na pločicama, pa na radu, i onda krene da štedi na elektrolitima, pa strpa prve koje nađe samo da su 105 stepeni. I onda normalno sprava svira bez veze, radi kao i svaka oserednja komercijalna.
I tek posle dosta vremena, shvati gde je zabrljao. Na pitanje kako to da mu je sve ostalo važno pa se potrudio, a samo elektroliti nisu, strpaj bilo šta, nikada nisam dobio smislen odgovor.
|
|
Edison
HiperAktivan
PeaceMaker
|
 Napisano: 20.veljača.2010 u 09:07 |
Postao dvv.Što bi rekao Mendo Mendović, a ko je ovde dovoljno bajat setiće se Mende Mendovića i Slavice:
Unf, al' vam je fanzon.  Ja se sjecam Mende i Slavice, al' jedva...  Sto se racunice tice, objasnio ju je Mate, a ne vjerujem da se ikom ovdje svidja...
|
IP Logged |
|