Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Apparatus
Best of the Best
Krelle
Status: Offline
|
Objavljeno: 21.siječanj.2021 u 22:41 |
 Zzzzzzzzzz...
|
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Objavljeno: 22.siječanj.2021 u 08:28 |
Šta je, đe zapelo? Preksinoć se umalo skršio server kolko ste se makljali, a sad nasto ćutac. Ajmo, inicijativa. Dosadno je.
|
|
 |
Darco
Hiperaktivan
|
Objavljeno: 22.siječanj.2021 u 09:29 |
Moj post je izbrisan, jer je vjerojatno protumačen da može skrenuti na tračnice koje mogu odvesti u dodatne probleme.
Nije da se nisam trudio potkrijepiti tekst u kategoriji fight club (valjda zato jer pokušava ukazati na problematiku percipiranja riječi "poremećenost" spominjanjem nekih kardinala)
Tako da, mislio sam i na tebe, apparatuse, kako ti ne bi bilo dosadno.
Molim dva kondića, poštom pošalji, da imam back up za vintage komponente.
Editirao Darco - 22.siječanj.2021 u 09:34
|
Predstavnik neukih. Počnimo sa domaćim stvarima
|
 |
Edison
Hiperaktivan
PeaceMaker
|
Objavljeno: 22.siječanj.2021 u 10:52 |
Darco napisao:
Moj post je izbrisan, jer je vjerojatno protumačen da može skrenuti na tračnice koje mogu odvesti u dodatne probleme. |
Primjetio sam. Nije ga trebalo brisati kad su vec ostavljeni oni puni bezobrazluka i vrijedjanja, oni koji nemaju ni najmanje veze s temom foruma.
Ode ovaj forum pomalo u q. Sto se samih tema i sadrzaja tice, to bih jos nekako i prihvatio, ali nije vise ugodno mjesto za posjecivanje...
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Objavljeno: 22.siječanj.2021 u 11:10 |
Daj, pliz, druže. Ugodno je ili neugodno samo sa stajališta vlastite percepcije. Nitko ne može imati utjecaja na tvoj mozak ako ti ne želiš, jer to je samo tvoj alat i samo ti odlučuješ što ćeš i o čemu misliti. Nitko ne može osporiti činjenicu da jadni, zavidni, priglupi, s kompleksom niže vrijednosti ljudi,sociopati... postoje, ali im ne treba pridavati značaj. Dapače, volim ih ponekad sresti jer me, kad zaboravim, ponovo podsjete koliko sam u stvari dobar. Uostalom, trolovi se umore pa kad ih ne hraniš ubrzo odu maltretirati nekoga drugoga. A ti prijatelju moj dragi, ne uzimaj k srcu litanije nekoga tko nije vrijedan tvojeg malog prsta.
|
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
Status: Online
|
Objavljeno: 22.siječanj.2021 u 11:21 |
Edison napisao:
Primjetio sam. Nije ga trebalo brisati kad su vec ostavljeni oni puni bezobrazluka i vrijedjanja, oni koji nemaju ni najmanje veze s temom foruma.
Ode ovaj forum pomalo u q. Sto se samih tema i sadrzaja tice, to bih jos nekako i prihvatio, ali nije vise ugodno mjesto za posjecivanje... |
meni je isto bilo mučno to vidjeti ovih nekoliko dana. nije mi forum postao mučan sam po sebi, ali ovo doslovce nisam htio ni čitati, samo bih preletio očima, i to je već bilo dovoljno da mučni okus ostavi. ja nisam čistunac, volim žestoku diskusiju ako je konstuktivna i orijentirana na materiju, gdje može ponuditi barem ponekad i vrijedne stvari za spoznati, no kad počne vrijeđanje zbog vrijeđanja a da to više nema čak ni poveznicu ne samo s temom threada, nego i s hifi uopće, onda to ima smisla samo onima koji su se došli pošajbati na forum
|
kupujem tehnički ispravni audio
|
 |
Edison
Hiperaktivan
PeaceMaker
|
Objavljeno: 22.siječanj.2021 u 12:51 |
Apparatus, sve stoji sto si napisao. Medjutim, kad se jedan clan drugome obraca s "p***rko", a znamo sto bi trebalo biti umjesto zvjezdica, i nitko na to ne reagira, a trebalo bi, sto to onda znaci? Ja sam reagirao u samom zacetku i dobio natrag "sto me ide". Ne smeta mi i s primitivcima sam uvijek znao izici na kraj. Ali nije mi ugodno zalaziti u "prostore" gdje se netko nekome obraca s "p***rko". Nasilnicima, bezobraznima i nekulturnima ne treba gledati kroz prste i ignorirati ih. Sljamu uvijek treba glasno i jasno pokazati gdje mu je mjesto. Ili mu mozemo prepustiti i ovaj prostor, stvar je izbora...
|
 |
dan the man
Hiperaktivan
|
Objavljeno: 22.siječanj.2021 u 13:28 |
Edison napisao:
Apparatus, sve stoji sto si napisao. Medjutim, kad se jedan clan drugome obraca s "p***rko", a znamo sto bi trebalo biti umjesto zvjezdica, i nitko na to ne reagira, a trebalo bi, sto to onda znaci? Ja sam reagirao u samom zacetku i dobio natrag "sto me ide". Ne smeta mi i s primitivcima sam uvijek znao izici na kraj. Ali nije mi ugodno zalaziti u "prostore" gdje se netko nekome obraca s "p***rko". Nasilnicima, bezobraznima i nekulturnima ne treba gledati kroz prste i ignorirati ih. Sljamu uvijek treba glasno i jasno pokazati gdje mu je mjesto. Ili mu mozemo prepustiti i ovaj prostor, stvar je izbora... |
Istina. Do tog trenutka je bila prilično zabavna tema s doziranim, benignim uvredama. Nakon toga sam izgubio volju za čitanjem. Vjerojatno je i ostatak sudionika odustao... Da li je dotična spodoba banirana? Slažem se da ignoriranje nije dobro rješenje.
|
|
 |
Sveti_Ilija
Hiperaktivan
|
Objavljeno: 22.siječanj.2021 u 14:07 |
Ja sam probao da se pređe preko toga sa Onkyom ali nije uspjelo. Kad neš dobijem tj kupim, kd se refresha Tan7, Yamaha pa ćemo otvorit novu temu.
|
 |
Apparatus
Best of the Best
Krelle
|
Objavljeno: 22.siječanj.2021 u 14:18 |
Zaboli vas Donald Duck. Mudar čovjek ne treba gledati kakva je besjeda, već od koga je. Nije to koji put lako kad je osobno i kad je ego u pitanju.
A što se tiče Sony TA-N7 rado bih pročitao koju Željkovu opsevaciju, ako će mu se dati. O Yamaha B-1 sam čitao na DIY Audio. Dragocjeno štivo, a njegova su takva.
Editirao Apparatus - 22.siječanj.2021 u 14:23
|
|
 |