Tatamata, ti slušaj i guštaj što god hoćeš od klasike, a ja ću pisati onako kako ja doživljavam ponešto od te glazbe. Imam nešto i godina, ne kao ti, ali dovoljno da se solidno snalazim u tome i da mogu dati neku preporuku.
Ne smatram se nikakvim stručnjakom na tom polju, niti sam ovdje dosad vidio nekoga kome bih mogao prišiti taj pojam, no, naravno, ti se prvi ne moraš složiti s njome (preporukom) te možeš predložiti nešto drugo, drage volje ću to uzeti u obzir. Najiskrenije. To sam već i činio u prar navrata (dosta davno sad već) mada, nije bilo rezultata.
Mislim, prva moja rečenica je suvišna, ali kad si već daješ za pravo docirati ne svisoka, nego sa stanovišta jako blizu aroganciji, onda zaslužuješ i određeni odgovor, a da ipak ostanemo u okvirima normalnog razgovora.
Glede Parta, ako sam i rekao nešto u tom stilu, očito si predoslovno shvatio. Iimao sam par njegovih CD-a u vlastitoj kolekcijii i imam svoje mišljenje o njemu, koje nema puno veze s ovime što si mi ti stavio u usta, no to nije moj problem.