tbrane napisao:
Uzeo sam novo iz trgovine nisam birao motor, napajanje mislio sam da se to nemože birati!? Dobio sam gratis clamp. E sad da li je na navoj ili ne , ne znam. Na ponudi mi piše Michell engineering gyro se silver. Očito nisam odradio dobro domaću zadaću :) |
OK, onda nemaš vanjsko napajanje (HR power supply) jer ono dođe još cca 4,5k kn i to bi znao...to je dobar upgrade jednom u budućnosti. Budući da je novi Gyro, onda je sa DC motorom. Pitam jer ja recimo imam stari Papstov AC motor i vanjsko Gyropower napajanje...to je varijanta koja već neko vrijeme nije u prodaji jer je Papst prestao proizvoditi te motore koje je Michell koristio.
Clamp koji se po defaultu dobio nije ovo za što sam izvorno pitao - defaultni clamp za Gyro je na pritisak/zatezanje, dok je ova verzija na koju sam mislio ona koja inače ide na Orbe i raspoloživa je kao upgrade za Gyro (ta dva grama su u puno dijelova modularni/kompatibilni) i tu se ne radi samo u clampu već i o spindleu sa navojem koji se može ušarafiti samo u ležaj. Isto doista dobra stvar - taj clamp super funkcionira.
Nisi napisao ništa o ručki - je li to doista regina rb303? Ako je, moram reći da mi nije jasno kako se ona stavlja na rega armplate za Gyro, jer je on rađen za onaj debeli navoj koji prođe kroz njegovu rupu kakav je recimo na rb250 i staroj rb300. rb303 ima mounting na tri točke onako kako je to rega počela raditi negdje sa rb301 ručkom.
Svejedno, sigurno znaju ljudi koji su ti složili ponudu što su složili, samo se pitam. Kupio si kod nas?
Ako je regina ručka, stvarno bi bilo dobro još da vidiš koji protuuteg su dali s njom, jer recimo michellov tecnoweight značajno poboljšava zvuk tih entry reginih ručki.
Što se zvučnica tiče, ono što sam napisao u prethodnom postu što se mene tiče stoji (mehanička kompatibilnost svih tih zvučnica sa reginim ručkama je dobra i to su provjerene i vrlo uobičajene kombinacije), ali moraš provjeriti kako stoji sa njihovom interakcijom sa tvojim phonom, koji mi je nepoznat. U svakom slučaju i entry regina ručka i pogotovo taj phono mislim da će biti ozbiljno usko grlo za sada, ali to se sve da fino upgradeati korak po korak. Mislim da razmišljaš o ispravnom cjenovnom rangu kada su zvučnice u pitanju za sada dok ne promijeniš ručku i phono. To će i ovako jako lijepo raditi, sa velikim potencijalom za unapređenja tijekom vremena, imaš zdravu bazu.
Inače, ne znam koliko dođe nova rb303 (vjerujem da oko 3k kn), ali znalački modane rb250 sa tecnoweightom su značajno bolje ručke, a znaju se naći u s/h za sličnu cijenu.
Editirao popol_vuh - 18.prosinac.2019 u 18:56