Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
Ivi Skoj
Hiper aktivan
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sajam ploča Objavljeno: 28.listopad.2018 u 10:02 |
Ako neko ima voljni momentum, danas je u Mochvari sajam ploča i stripova od 11 - 17h. Ja bum naletio da popijem koju sa dragim ljudima, pa ako neko želi piti na nečiji račun...
|
Moja žena ima odgovor na sva pitanja.
|
 |
Ivi Skoj
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.prosinac.2019 u 12:37 |
zaboravio najaviti da je bio sajam u Mochvari prošli tjedan Sad najava unapred, u Križanićavoj (izmedju Sheratona i Džamije) u nedjelju 15. od deset sati internacionalni sajam ploča. Prošli puta bilo čudo toga. Malo nabrijane cijene, ali strendjeri dofurali zbilja ok robu. Ko si hoće malo nadopuniti kolekciju ima šansu. Jazz-a jedno sedam metara štand sa dobrim izborom.
|
|
 |
Khadgar2007
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.prosinac.2019 u 12:44 |
Mogao bi navratiti reda radi iako sam dosta toga kupio na Interliberu pa sam miran za ovu godinu.
|
Psihodelični sin cvijeća
|
 |
zden
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.siječanj.2020 u 15:39 |
Odličan sajmić ,svega i svačega ,još su se i dotepenci i htjeli cijenjkati a i tečaj im neki čudan 6,4 za euro sve u svemu odlično solidna trgovina
|
zden
|
 |
Ivi Skoj
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.veljača.2020 u 22:19 |
Na Britancu nikaj vredno spomena, ono ili pretumbani škart koji bi teško uzeo i da je novo ili skuplje nego novo. Čudna mi je ta politika, ali valjda prolazi kad su stalno tamo. Sad nedjelja koja dolazi donosi sajam ploča i stripova u Mochvaru pa bu valjda tamo nekaj. Ako ništa veći je izbor, a ima i novih iako je uglavnom naglasak na cugi i druženju sa dragim ljudima.
|
|
 |
zden
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.veljača.2020 u 08:42 |
Kad bi dodali par LUX-a u morbidni ambijent možda bi to i bilo nešto , a možda je i cilj što mračnije da se ne vidi što se kupuje . A za cugu ima i lijepših mjesta .
|
zden
|
 |
popol_vuh
Hiperaktivan
čemu ?
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.veljača.2020 u 10:47 |
Ma mocvara je meni ful draga, to i kset su mjesta gdje sam se naslusao odlicnih koncerata. Ali kupovao s/h ploce u mocvari ne bih hahah, bas to, nista ne vidis...ma plocu se ne noze dobro skuziti niti na dibrom umjetnom osvjetljenju, najbolje svjetlo dana. Jer nije finta samo u ogrebotinama... moze se po boji/odsjaju/presijavanju dosta toga zakljuciti. Ja sam prije dosta godina znao u ducanima i traziti da plocu stavim na tanjur nekog grama i zavrtim ju sa obje strane da vidim spiganost i eventualnu ekscentricnost rupe.
Svejedno mi je drago da postoje ovakva dogadanja i za one koji manje mare za kvalitetu zvuka, to je super. Nedostaje nam ovakvih stvari u ZGu.
Editirao popol_vuh - 10.veljača.2020 u 10:51
|
 |
Ivi Skoj
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.veljača.2020 u 22:53 |
Ajde ne grintajte, unamjesto da ide pozitiva, samo kritika. Bude ploča na terasi skoro koliko i unutra pa se mogu pogledati točno u podne da se vidi da li se presijavaju ili su matirale. Uostalom grebalica je do šanka sa slušalicama, pa ko ima volju može preslušati robu. Što se tiče cuge ljepota je u grlu ispijača tako da nemam primjedbi na pelinkovac i pivu koju konzumiramo. Sve u svemu karta mi je v žepu za nedjelju.
|
|
 |
zden
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.veljača.2020 u 10:48 |
Ivi Skoj napisao:
Ajde ne grintajte, unamjesto da ide pozitiva, samo kritika.Bude ploča na terasi skoro koliko i unutra pa se mogu pogledati točno u podne da se vidi da li se presijavaju ili su matirale. Uostalom grebalica je do šanka sa slušalicama, pa ko ima volju može preslušati robu. Što se tiče cuge ljepota je u grlu ispijača tako da nemam primjedbi na pelinkovac i pivu koju konzumiramo. Sve u svemu karta mi je v žepu za nedjelju. |
I kak zvuči piva s pelinkovcem
|
zden
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor