Korisnik |
Pretraži u temi Opcije teme
|
kriszg
Newbie
Status: Offline
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.listopad.2020 u 15:27 |
Nakon 20-tak godina odlucio sam ponovo kupiti gramofon. :) Zamolit cu iskusne na 3-4 iskrene preporuke do 1000€. Inace slucam fusion, rock i hard rock. Trenutno imam Rotel RB-991/RC-972 combo, RCD-991, B&W 683 i Van den Hull kablovinje. Unaprijed zahvaljujem.
|
 |
andy_0702
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.listopad.2020 u 21:43 |
pa zavisi da li je SH ili novi... u tom cijenovnom razredu je PLANAR 3 / ELYS 2 MM novi gram za cca 800e... mada ne sviđa mi se zvučnica.... tako da ako bi kupovao navedeni gram uzeo bi ga bez zvučnice... ili na "akciji" Technics SL-1210 MK7... od novih je u igri i project ...
clearaudio concept je ipak malo skuplji osim ako mu nije pala cijena....
Editirao andy_0702 - 31.listopad.2020 u 21:55
|
 |
zden
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.studeni.2020 u 16:33 |
Neki thorens iz stare garde ,ovo novo na komadu daske izgleda smiješno što rade , zaista otužni proizvodi za zgrtanje novca uz malo muke
|
zden
|
 |
okac
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.studeni.2020 u 15:16 |
|
peridu pedatis eneus mrdi ineuh vatikora.
|
 |
popol_vuh
Hiperaktivan
čemu ?
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.studeni.2020 u 19:58 |
Mozete li mi preporuciti nekoga tko cisti ploce na nekom OK stroju i kod koga se moze naruciti za ciscenje?
|
 |
andy_0702
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.studeni.2020 u 15:35 |
popol_vuh napisao:
Mozete li mi preporuciti nekoga tko cisti ploce na nekom OK stroju i kod koga se moze naruciti za ciscenje? |
iz usluge čiste ploče po record store-ovima... dobra je stvar ako je u igri manja količina što možeš pričekati pa ako nije gužva ti očiste "na licu mjesta" .. loša stvar je što su im uređaji malo izraubani tj čiste sa RCM-ovima koji slabije saugaju nakon godina uporabe. i koriste jeftine tekućine za čišćenje...
ima ih koji čiste ultrazvučno i reklamirali su se na njuškalu.. to je bilo cca 10kn po ploči... jedini problem je što rijetko mijenjaju tekućinu u kojoj čiste....
ja doma kad sebi čistim prvo očistim okki-nokkijem i l'art du son tekućinom, a onda ultrazvučno , pa nakon toga opet okki-nokijem da se osuši... Naravno tekućinu za čišćenje u UZV peraču mijenjam nakon cca 100 ploča kad očistim, a ne 500 kako neki koji iz usluge to rade. E sad moj sistem je loš jer izgubim jako puno vremena ...
ako imaš veću kolekciju moja je preporuka za početak ručni perač tipa knosti ili spin clean. rezultati sa takvim peračima su sasvim solidni a nisu skupi...
Editirao andy_0702 - 11.studeni.2020 u 15:38
|
 |
zden
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.studeni.2020 u 17:34 |
Naj jeftinije operi sam ,tekučinu ima na njuškalu voda curi iz pipe ili jednostavnije s trvofix ljepilom koje je zakon za smeće iz brazdi . Malo truda i rezultat neće izostati .
|
zden
|
 |
andy_0702
Senior Member
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.studeni.2020 u 21:23 |
zden napisao:
Naj jeftinije operi sam ,tekučinu ima na njuškalu voda curi iz pipe ili jednostavnije s trvofix ljepilom koje je zakon za smeće iz brazdi . Malo truda i rezultat neće izostati . |
pa ako pere ploče od 5kn onda je to pravi recept... ne znam samo čemu kupovati tekućinu sa njuškala ? mislim voda iz pipe puna kamenca kad se osuši na ploči ujedno i iglu čisti 
mislim barem je 5 litara destilirane vode 10kn ... ali sve zavisi što se pere... tj. kakve su ploče....
|
 |
Ivi Skoj
Hiper aktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.studeni.2020 u 10:00 |
Još ništa od poklopca, a bogami ni od slušalica. Nedavno sam pokupio stripove osvojene na aukcijama, a čovjek me pita pa šta sam čekao godinu dana. Kako to vrijeme samo leti, kao da je jučer Dinamo osvojio kup velesajamskih gradova.
|
Moja žena ima odgovor na sva pitanja.
|
 |
zed_alive
Hiperaktivan
|
Opcije posta
Pohvala (0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.studeni.2020 u 01:35 |
andy_0702 napisao:
islim barem je 5 litara destilirane vode 10kn ... ali sve zavisi što se pere... tj. kakve su ploče.... |
e, ovaj, kad smo kod toga, ono što se prodaje u današnje vrijeme je demineralizirana, a ne destilirana voda. što vodi do zaključka da ipak nije rađena destilacijom...nego nekak drugačije (kako?). pitam se, koliko je to u konačnici blisko, odnosno kakva je kvaliteta demineralizacije? 
|
kupujem tehnički ispravni audio
|
 |